Puede encargar los dominios que desee, sin más restriccón que su disponibilidad (que no estén ya registrados). 

És possible registrar diversos dominis com a protecció de la seva marca o com a estratègia de màrqueting, tants com es vulgui, però tenir operatiu només un d’ells en el que s’allotgi la seva pàgina web i el seu correu electrònic. Si ja té el seu web creada i instal·lada amb el seu domini i no desitja modificar res, no es preocupi: també és possible registrar els nous dominis i que tots ells mostrin la seva web actual i es redirigeixin al seu correu electrònic actual. Així podrà donar a conèixer el seu nou domini en les seves targetes o catàlegs, per exemple, sense modificar per res el seu web o el seu correu electrònic.

Pero si su marca ya está registrada por otra empresa de otro país, considere la posibilidad de hacer algún pequeño cambio. Siguiendo el ejemplo anterior, si acme.com no está disponible, tal vez sí lo está productosAcme.com o bien AcmeInternacional.com, etc.

Visite nuestro apartado Registro de dominios para ver los más de 400 dominios disponibles, una lista que va ampliándose y modificándose contínuamente.